Ads Top

Recordkorting in veiling groepsaankoop zonnepanelen

De veiling van de groepsaankoop zonnepanelen van SamenZonneEnergie heeft een recordkorting opgeleverd voor alle deelnemers. Ruim 2.100 geïnteresseerden uit de provincie Utrecht schreven zich in voor deze actie, waarvan maar liefst 715 inwoners uit de gemeente Utrecht. Deze deelnemers ontvangen een aanbod op maat voor een compleet zonnepanelensysteem met de scherpe prijs uit de veiling. Als een deelnemer besluit het aanbod te accepteren, dan wordt het systeem binnen een half jaar geïnstalleerd.

Solar NRG heeft de veiling gewonnen. De uiteindelijke prijs van een zonnepanelensysteem is door de succesvolle veiling ruim 29% lager dan de indicatieprijs bij inschrijving. Dit is de hoogste korting ooit behaald in een veiling van SamenZonneEnergie.  Zo is er bijvoorbeeld een korting van €1333,- bedongen op een pakket met 10 zonnepanelen. Er zijn vooraf hoge kwaliteitseisen gesteld waaraan de leverancier en de producten moeten voldoen. Daarnaast zijn er goede garantievoorwaarden. Ook doet SamenZonneEnergie na de installatie steekproeven om de installaties te controleren op kwaliteit en veiligheid.

Wethouder Lot van Hooijdonk: “Zonne-energie draagt bij aan een gezonde stad én zorgt voor extra werkgelegenheid. Ik ben blij dat zoveel mensen zich hebben ingeschreven voor deze actie. Door de groepsaankoop ligt er een scherpe prijs en is het voor bewoners heel makkelijk om zonnepanelen aan te schaffen.  Wie weet inspireert het ook weer buren, vrienden en familie om met de actie mee te doen.”

Om zoveel mogelijk inwoners van de provincie Utrecht de mogelijkheid te bieden van dit aanbod te profiteren, blijft de inschrijving voorlopig open - totdat de maximale capaciteit is bereikt. Nieuwe deelnemers ontvangen direct na inschrijving een aanbod van SolarNRG met de scherpe prijs uit de veiling. Vrijblijvend inschrijven kan via www.SamenZonneEnergie.nl. Iedereen heeft tot en met 29 december de tijd om te beslissen of ze gebruik willen maken van het aanbod.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.