Ads Top

ECN verstevigt banden China-Nederland op gebied van zonne-energie technologie

China heeft wereldwijd de grootste productie van zonnepanelen en het grootst opgestelde vermogen zonne-energie. Dit biedt exportmogelijkheden voor Nederlandse cleantech bedrijven.

Op 25 november organiseert ECN een workshop over zonne-energie technologie in China. De workshop “Incremental technology steps for the next generation solar cells and modules” maakt deel uit van de 12de Chinese CSPV conferentie. Op uitnodiging van de Shanghai Solar Energy Society geeft ECN acte de présence tijdens deze hoofdzakelijk binnenlandse conferentie.

Het evenement verschaft een 'uniek podium' waarop het Nederlands bedrijfsleven en ECN zich kunnen presenteren aan de alom aanwezige CEOs en CTOs van Chinese en Taiwanese zonne-energie bedrijven. Deelnemende Nederlandse bedrijven zijn Tempress, Levitech, DSM, Exasun en EternalSun/Spire. De workshop wordt geopend door de Officer voor Innovation, Technology & Science van het Nederlandse Consulaat Generaal, te Shanghai.

1 opmerking:

  1. Heb je geprobeerd om leningen te krijgen van banken zonder succes? Dringend geld nodig om uit de schulden te komen? Geld nodig voor uitbreiding of de oprichting van een eigen bedrijf? Hier krijg je een lening van een van de grootste lening van de Britse bedrijven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via email: larryfox2016@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.