Ads Top

Duurzame Dinsdag is op zoek naar jouw duurzame initiatieven

Voor de 16e keer verzamelt Duurzame Dinsdag alle duurzame ideeën uit de samenleving. De Duurzame Dinsdag koffer, vol met initiatieven van particulieren, bedrijven, jong en oud, wordt op 2 september aangeboden aan het kabinet. Vanaf nú kan iedereen weer initiatieven indienen via www.duurzamedinsdag.nl. Door jouw idee in te dienen bepaal je met anderen de boodschap aan het kabinet hoe wij met zijn allen tot een duurzamere samenleving kunnen komen.
De afgelopen 16 jaar heeft Duurzame Dinsdag al veel bereikt en vele initiatieven ondersteund. Samen met haar partners zorgt Duurzame Dinsdag ervoor, dat er ondersteuning komt vanuit de politiek en samenleving om  initiatieven te versnellen  en te realiseren.
Duurzame Dinsdag vindt plaats op 2 september in de oude zaal van de Tweede Kamer op het Binnenhof in Den Haag. Een feestelijke bijeenkomst voor  initiatiefnemers en de politiek, de Duurzame Dinsdag koffer vol ideeën wordt aangeboden aan staatssecretaris Mansveld en er zijn bijzondere mensen die worden onderscheiden met een duurzaam lintje door de minister
Door jouw idee in te dienen bij Duurzame Dinsdag maak je kans op één van de vele ondersteuningsprijzen. Juryvoorzitter Maurits Groen, nr. 3 in de Duurzame top 100 van Trouw, hoopt ook dit jaar weer op vele duurzame initiatieven. Initiatieven op het gebied van duurzame energie, duurzaam voedsel, mobiliteit of sociale innovatie zijn welkom.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.