Ads Top

Verlichtingsmast tot 18 meter op zonne-energie

Kaal Masten heeft de Spirit gepresenteerd: 's werelds eerste verlichtingsmast op zonne-energie die geen gebruik maakt van het elektriciteitsnetwerk en in een complete serie (tot 18 meter) beschikbaar is. Daarmee is er nu een volwaardige range aan 'stand alone' verlichtingsmasten gerealiseerd waarmee op elke plaats ter wereld hoogwaardige verlichting kan worden aangeboden.
De Spirit is een modulair opgebouwde verlichtingsmast die volledig op zonne-energie en LED-technologie werkt. Doordat bekabeling niet nodig is, kunnen de Spirit-masten eenvoudig worden geplaatst op locaties waar aansluiting met het elektriciteitsnetwerk niet mogelijk is, zoals snelwegen, plattelandswegen, parkeerplaatsen en bergwegen. De hoogte van de mast en het aantal solar modules kunnen op maat worden bepaald, tot een hoogte van 18 meter.
De Spirit is de duurzaamste openbare verlichting. Het elektriciteitsverbruik is immers gereduceerd tot nul en de masten en de accu's zijn volledig recyclebaar. Bovendien zijn de masten geschikt voor alle hoogwaardige LED-armaturen en produceert Kaal Masten CO2-neutraal.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.