Ads Top

Industriële PC voor energiesector

De LEC-3012A is uitgerust met magnetische isolatie, optische overspanningsbeveiliging, elektrostatische bescherming en verschillende I/O-poorten, zoals 4, 6 of 8 seriële poortconfiguratie. Dit maakt de PC betrouwbaar in industriële omgevingen met extreme omstandigheden zoals temperaturen van -20 tot 55 graden Celsius. De computer is fanless waardoor er weinig onderhoud nodig is en een lange levensduur kan worden gegarandeerd.
“Deze DIN rail-computer neemt weinig ruimte in beslag, waardoor hij eenvoudig in kleine ruimtes kan worden gemonteerd”, aldus Pieter van Woerden, general manager bij HPS Industrial. “Daarnaast verbruikt de LEC-3012A weinig energie en zijn er beschermingsopties bij overspanning. Kortom een zeer bruikbare PC voor de energiesector.”
HPS Industrial, specialist in industriële PC’s, introduceert de LEC-3012A van Lanner. Dit is een DIN rail-monteerbare industriële computer geschikt voor de energiesector dankzij de robuuste bouw. Door de compacte behuizing kan de PC eenvoudig in kasten worden geplaatst in zowel binnen- als buitenomgevingen. Denk hierbij aan locaties voor energieopwekking en energiedistributie.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.