Ads Top

Eneco houdt open huis over WKO

Op donderdag 31 oktober a.s. houdt Eneco in haar kantoor in Rotterdam een open huis over WKO. Bij WKO worden warmte en koude apart opgeslagen in de watervoerende ondergrond en op een duurzame wijze weer gebruikt als dat nodig is in het gebouw. Tijdens dit informatieve event kunnen geïnteresseerden uit de vastgoedwereld een inhoudelijk een-op-een gesprek aangaan met een WKO-expert van Eneco. Vrijblijvend binnenlopen is ook mogelijk. En uiteraard is het bovengrondse deel van de WKO bij Eneco te bezichtigen.
Gedachte achter het organiseren van het open huis is dat er in de zakelijke vastgoedmarkt nog veel onduidelijkheid heerst over WKO. Ontwikkelaars, beleggers en beheerders lopen tegen vragen aan als: ‘Is WKO geschikt voor binnenstedelijke herontwikkelingen of gebouwen met meerdere huurders?’, ‘Zijn WKO-installaties wel duurzamer en goedkoper dan conventionele energieoplossingen?’ of ‘Hoe maak ik mijn WKO-systeem nog efficiënter en/of duurzamer?’ Bovendien doen er verschillende, tegenstrijdige verhalen de ronde over WKO.
Met het open huis, onderdeel van de campagne ‘de feiten onder (4) ogen’, rekent Eneco af met de onduidelijkheden rond WKO. Het open huis is primair gericht op kennis delen. Bezoekers krijgen de gelegenheid om een persoonlijk gesprek aan te gaan met een van de WKO-experts van Eneco. Hierin krijgen zij antwoord op hun vragen, worden ervaringen uitgewisseld en/of oplossingen aangedragen. Wie vrijblijvend meer informatie wil verkrijgen over WKO of de WKO-installatie van Eneco wil zien, kan eveneens langskomen. De toegang is gratis.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.