Ads Top

TNO en Randstad ontwikkelen programma voor duurzame inzetbaarheid van werknemer

Arbeidsomstandigheden veranderen in hoog tempo. Werknemers en werkgevers moeten meegaan met technologische veranderingen, sterkere concurrentie, langer doorwerken en globalisering. Randstad heeft samen met TNO daarom een programma ontwikkeld om ervoor te zorgen dat medewerkers duurzaam inzetbaar blijven. Met andere woorden, vitaal, competent, productief én gemotiveerd blijven. KPN heeft voor zijn medewerkers een zogenoemde Duurzaam Inzetbaarheidmeting opgenomen in de CAO.
De APK Duurzame Inzetbaarheid stelt vast hoe een medewerker ervoor staat in zijn baan. TNO ontwikkelde een vragenlijst die leidt tot inzicht en direct toepasbare actieplannen. Gecombineerd met een persoonlijke en online begeleiding van een inzetbaarheidcoach van Randstad wordt de inzetbaarheid van werknemers verhoogd.
Wouter van Ginkel, senior adviseur van TNO: "Met deze duurzame inzetbaarheidscan maken we inzichtelijk hoe bedrijf en medewerker ervoor staan. De scan levert gedetailleerde informatie om zowel op persoonlijk als groepsniveau te zien welke stappen werknemers kunnen ondernemen om hun inzetbaarheid te verhogen. Onze ervaring leert dat dit aantoonbare winst oplevert voor bedrijf en werknemers."

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.