Ads Top

Vattenfall CEO Oystein Loseth weg in 2015

Vattenfall CEO Oystein Loseth heeft er voor gekozen zijn vaste termijn contract, dat maart 2015 afloopt, niet te verlengen . De Raad van Bestuur is nu begonnen met het zoeken naar een opvolger . 'Ik heb het bestuur laten weten dat ik om persoonlijke redenen mijn contract na 2015 niet wil verlengen. Ik heb het bestuur hiervan tijdig op de hoogte gesteld, zodat er voldoende tijd is voor de werving van een opvolger. Ik blijf tot het einde van mijn contract volledig toegewijd aan mijn werk bij Vattenfall.'
Oystein Loseths contract met Vattenfall werd in 2010 gesloten en zal aflopen op 31 maart 2015. Onderhandelingen over een verlenging van het contract zouden in oktober 2013 zijn begonnen, maar vinden nu niet plaats als gevolg van het besluit van Oystein Lseth. In plaats daarvan start de Raad van Bestuur het wervingsproces om een opvolger voor de heer Loseth te vinden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.