Ads Top

Polestar en Zaptec gaan premium thuislaadoplossingen aanbieden in Europa

Polestar lanceert samen met partner Zaptec nieuwe premium laadoplossingen voor thuis. De samenwerking omvat ook een strategisch partnership voor de lange termijn op het gebied van toekomstige vehicle-to-grid technologie (V2G) en bidirectionele laadoplossingen. Dit is een belangrijke stap om elektrische auto’s mee te laten helpen aan het in evenwicht brengen van het elektriciteitsnet.
 
Polestar biedt binnenkort in een geselecteerd aantal Europese markten de thuislaadwallbox Zaptec Go aan en de beschikbaarheid wordt in Europa in de loop van de tijd verder uitgebreid. De Zaptec Go is beschikbaar voor Polestar-rijders in Zweden, Denemarken, Nederland en Noorwegen. De met een Red Dot design bekroonde thuislader is ontworpen en ontwikkeld in Noorwegen met het oog op performance. Met zijn vermogen tot 22 kW levert hij een snelle en betrouwbare oplaadervaring thuis.

De Zaptec Go wallbox is compatibel met alle Polestar-modellen, inclusief de Polestar 3 en de Polestar 4, waarvan deze zomer de eerste exemplaren in Europa worden geleverd aan klanten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.