Ads Top

LTO Ledenvoordeel en Next Source bieden veehouderij en glastuinbouw voordelen van zonne-en

Next Source en LTO Ledenvoordeel zijn een samenwerking aangegaan op het gebied van zonne-energie, wat voldoet aan de specifieke behoeften van de agrarische sector. Het omvat zonnewarmtesystemen voor het verwarmen van water en gebouwen, en zonnepanelen voor de opwekking van groene stroom.

Hoe snel is een investering in zonne-energie weer terugverdiend? En wat komt er allemaal bij de installatie van een complex systeem voor zonne-energie kijken? Er zijn verschillende redenen waarom veehouderijen en glastuinbouwbedrijven terughoudend kunnen zijn om te investeren in zonne-energie, ondanks de diverse langetermijnvoordelen.

Voor agrarische ondernemers zoals kalverhouders, melkveehouders en varkensboeren, biedt de samenwerking oplossingen die niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook kostenefficiënt. Met specifieke systemen voor zonnewarmte en zonnestroom kunnen deze bedrijven hun energiekosten verlagen en hun afhankelijkheid van fossiele brandstoffen verminderen. Next Source biedt duidelijke, op maat gemaakte berekeningen zodat de agrarische ondernemer weet wat hij kan verwachten.

Glastuinbouwbedrijven kunnen met behulp van zonnecollectoren en zonnepanelen hun energiekosten aanzienlijk verlagen en bijdragen aan een groenere wereld. Next Source biedt maatwerkoplossingen die perfect aansluiten op de behoeften van glastuinders, inclusief de integratie van zonnepanelen in kasconstructies. Onze oplossingen helpen u om binnen afzienbare tijd uw kosten terug te verdienen en minder afhankelijk te zijn van energieleveranciers.

Leden van LTO Ledenvoordeel profiteren van exclusieve kortingen en diensten die hen helpen hun energiekosten te verlagen en hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Het voordeel uit deze samenwerking biedt 5% korting op aanschaf van zonnecollectoren, zonne- of PVT-panelen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.