Ads Top

Energiedirect.nl verkoopt weer jaarcontracten onder het prijsplafond

Vanaf vandaag, 14 maart 2023, is het weer mogelijk om via energiedirect.nl vaste contracten af te sluiten voor de duur van 1 jaar.

De prijzen op de vaste contracten die energiedirect.nl aanbiedt zitten voor groene stroom en gas onder het prijsplafond. Deze vaste contracten zijn voor iedereen beschikbaar en staan vanaf vandaag klaar. energiedirect.nl geeft als eerste grotere energieleverancier klanten met deze jaarcontracten naar eigen zeggen rust en zekerheid.

De stijgende prijzen op de energiemarkt waren in het najaar van 2021 aanleiding voor veel energieleveranciers om te stoppen met het aanbieden van vaste contracten om te voorkomen dat klanten voor langere tijd te maken kregen met vaste hoge prijzen. Nu start, als eerste, energiedirect.nl weer met een product met lagere tarieven die voor 1 jaar gelijk blijven.

Doordat de tarieven van de vaste contracten lager liggen dan het prijsplafond, betalen klanten voor hun hele verbruik minder dan 0,40 euro per kWh en minder dan 1,45 euro kuub gas. De tarieven gelden tot en met 31 maart 2024. Klanten zijn dus ook na afloop van het prijsplafond zeker van vaste, lagere tarieven.

energiedirect.nl is van plan om ook weer vaste contracten met een langere looptijd aan te gaan bieden wanneer het nieuwe beleid rondom de opzegvergoedingen van de Autoriteit Consument & Markt ingaat. Voor de contracten die tot die tijd worden afgesloten geldt de huidige wetgeving.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.