Ads Top

WarmteMarkt in Middelburg

Middelburg organiseert op zaterdagochtend 26 november een WarmteMarkt in de wijk Dauwendaele. Dit is de eerste bijeenkomst over energieverbruik die de gemeente organiseert. Op de WarmteMarkt informeert de gemeente, samen met haar partners, over aardgasvrije wijken en maatregelen die inwoners zelf kunnen nemen om energie te besparen. Na Dauwendaele volgen dergelijke markten ook in andere wijken en dorpen.

Alle bewoners van de wijk Dauwendaele zijn op 26 november welkom in Bowlingcentrum De Kruitmolen. Tussen 9.00 en 13.00 uur zijn de deuren geopend voor iedereen die meer informatie wil over het mogelijke Warmtenet in Dauwendaele, het besparen van energie binnenshuis of maatregelen die daaraan bijdragen. Op deze WarmteMarkt ontmoet u alle partners van het project Warmtenet Dauwendaele, uitvoerders van de actie Winst uit je Woning, Energiek Zeeland, de klimaatburgemeester en veel meer.

De WarmteMarkt wordt georganiseerd door de gemeente Middelburg en haar partners, omdat er veel vragen zijn over de energietransitie. We ervaren allemaal de gevolgen van de stijgende prijzen en horen veel over de problemen van de toekomst. De overheid heeft voor deze winter de zorgen iets verzacht door enkele financiële bijdragen, maar samen kunnen we zorgen voor oplossingen die ook daarna nog een positief effect hebben op uw portemonnee en het klimaat.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.