Ads Top

Sharp kondigt watt-upgrade aan voor drie half-cell-panelen

Sharp kondigt een upgrade van vijf watt aan voor drie van zijn zonnepanelen met halve cellen, de NU-JC415, NB-JD545 en NU-JD545.

De nieuwe NB-JD545 vormt een upgrade op de NB-JD540 en is een bifacial half-cut cel monokristallijn silicium fotovoltaïsch (PV) paneel, ontworpen voor veldinstallaties op commerciële en utiliteitsschaal. Het paneel heeft een module-efficiëntie van 21,1%, een lage temperatuurcoëfficiënt van -0,349%/°C en is uitgerust met 144 M10 wafer halve cellen.  
 
De module is ontworpen voor een systeemvoltage tot 1.500 V en is bedrukt met witte reflectoren in de openingen tussen de cellen op het glas aan de achterzijde, om zo de lichtopname aan de voorzijde te verhogen. Een hoogwaardig encapsulatiefolie met een combinatie van EVA (ethyleenvinylacetaat) en PEO (polyolefinen) voorkomt potentieel geïnduceerde degradatie (PID) aan de achterzijde van bifaciale modules.
 
De afmetingen van het paneel zijn 2.278 x 1.134 mm, met een aluminium frame van 30 mm. De glaslagen aan de voor- en achterzijde zijn elk 2 mm dik, en het paneel weegt in totaal 32,5 kg. Voor de module geldt een lineaire garantie van 30 jaar op het nominale vermogen en een productgarantie van 15 jaar voor EU-lidstaten en diverse andere landen. De garantie gaat in bij de levering van het paneel aan de eindgebruiker.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.