Ads Top

100e aggregaat Volta Energy deze week geplaatst

Deze week gaat de honderdste aggregaat van Volta Energy in productie. Een ontzettende mijlpaal sinds de bouw van de eerste zon-aggregaat in oktober 2019. Inmiddels ligt de productie een stuk hoger, evenals het aantal volt-ampère dat een aggregaat kan leveren.

Dankzij de energiecrisis en de hoge dieselprijzen is de vraag naar betaalbare energie groter dan ooit en groeit Volta Energy letterlijk uit haar voegen.

Momenteel worden er - zonder vertragingen - vier aggregaten per week, 18 stuks per maand geproduceerd. Vanaf januari 2023 is de prognose 5 aggregaten per week, en moeten er in het hele jaar 274 aggregaten van de band rollen. Nadat de 100e zon-aggregaat in gebruik is genomen, worden er dit jaar nog zo’n 26 bijgemaakt, waarmee er in 2022 in totaal 126 op de teller staan. Het huidige assortiment bestaat uit 6 kVA, 15 kVA, 45 kVA en 120 kVA aggregaten, die allemaal voor verschillende doeleinden worden ingezet. Dankzij 4 miljoen euro groeigeld kan Volta Energy zo’n snelle expansie realiseren.
    
Voor het nieuwe jaar staat dus een verdubbeling van 200% van de aggregaten productie op de planning. Daarvan zal de helft het 15 kVA model betreffen, waardoor nog meer zonne-energie kan worden ingezet op mobiele locaties.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.