Ads Top

Snelgroeiend Ampyx Power biedt informele investeerders certificaten van aandelen

Het Nederlandse Ampyx Power biedt bestaande én nieuwe informele investeerders de mogelijkheid om mee te investeren aan de vooravond van de commerciële fase van het bedrijf.

PowerPlane-systemen zetten windkracht om in elektriciteit met behulp van een door een autopiloot bestuurd zweefvliegtuig, dat in een vast patroon op een hoogte van 300-600 meter dwars op de wind vliegt, en daardoor trekkracht genereert in een kabel waarmee het vliegtuig is verbonden aan een grondstation. In het grondstation wordt de kabel met grote kracht van een lier getrokken, waaraan een stroomgenerator is verbonden. Als de kabel geheel is uitgerold, maakt het zweefvliegtuig automatisch een duikvlucht, waardoor de kabel weer op de lier kan worden ingerold. Dit herhaalt zich zolang er voldoende wind is om energie op te wekken. Als dat niet het geval is, staat het vliegtuig op de grond.

De informele investeerders, die de afgelopen jaren Ampyx Power voor een totaalbedrag van bijna 2 miljoen euro hebben gefinancierd, krijgen nu opnieuw de mogelijkheid om certificaten van aandelen aan te schaffen. De inschrijving start op 26 maart 2015 en sluit op 26 april 2015.

Het minimale instapbedrag is 100 euro. Geïnteresseerden kunnen het Memorandum opvragen door een e-mail te sturen naar stak@ampyxpower.com. Meer informatie is te vinden op www.ampyxpower.com

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.