Ads Top

Gemeente Texel lanceert Duurzaam Bouwloket voor inwoners en MKB-ers

De gemeente Texel heeft een Duurzaam Bouwloket Texel geopend. Hierdoor kunnen inwoners en MKB-ers uit de gemeente gratis en vrijblijvend terecht bij het digitale loket www.duurzaambouwloket.nl/texel. Texelaars kunnen bij het loket terecht voor professionele informatie en onafhankelijk advies op het gebied van duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing en energie opwekken.

De inwoners uit Texel kunnen nu gebruik maken van het Duurzaam Bouwloket. Door de telkens stijgende energielasten nemen voor veel huishoudens de woonlasten jaarlijks toe en het besteedbaar inkomen af. Inwoners kunnen hun woonlasten fors verlagen door te investeren in energiebesparende maatregelen. Dat is ook al veel gebeurd. Bij sommige van onze inwoners en ondernemers is echter nog onbekend wat de mogelijkheden zijn.

De gemeente heeft naar eigen zeggen een voortrekkersrol en attendeert de inwoners zo op de kansen die er liggen. Daarnaast kunnen eventuele vragen die er zijn via het Duurzaam Bouwloket beantwoord worden. Met het Duurzaam Bouwloket heeft de gemeente een goed portaal om Texelse inwoners en kleine ondernemers een stap op weg te helpen door hen te voorzien van informatie en onafhankelijk advies.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.