Ads Top

Oxxio vernieuwt app

Om consumenten meer inzicht en controle te geven in hun energieverbruik, heeft Oxxio zijn applicatie vernieuwd. De vernieuwde app communiceert met de online EnergieMonitor van de energieleverancier. Voortaan hebben klanten van Oxxio altijd en overal toegang tot hun gas- en/of stroomverbruik en beheren zij eenvoudig hun relatie met Oxxio vanaf één plek. De app, te gebruiken op iPhone, iPad of Android-toestel en/of -tablet, toont dezelfde verbruiksgegevens als de EnergieMonitor die via de website van de energieleverancier ingesteld kan worden. Wijzigingen worden live uitgewisseld zodat wanneer de consument één van de extra diensten wijzigt deze ook zichtbaar zijn via de website en andersom.
Uit recent onderzoek van Oxxio blijkt dat consumenten het liefste inzicht krijgen in hun energieverbruik door online in te loggen op de website van de energieleverancier (44,5%), via een applicatie voor een tablet of smartphone (37,0%) en digitaal via een e-mail (32,6%).
De EnergieMonitor, via de website van de energieleverancier in te stellen én onderdeel van de vernieuwde Oxxio app, geeft op smartphone en/of tablet direct inzicht in het verbruik. In een overzichtelijke grafiek wordt het energieverbruik tot in elk gewenst detail inzichtelijk. Het gas- en/of stroomverbruik kan op jaarbasis, per maand of per dag worden bekeken. Op basis van de actuele tarieven wordt het verbruik direct vertaald naar verbruikskosten. Zo is op elk moment duidelijk of het voorschotbedrag klopt met de werkelijkheid en kan de energie onder eigen regie blijven. Daarnaast is het mogelijk een streefbesparing in te stellen en de voortgang hiervan te monitoren.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.