Ads Top

Biogenetische infraroodpanelen verwarmen huis niet

Theo en Marinelle wilden hun huis supermodern verwarmen met biogenetische infraroodpanelen. Alleen die panelen verwarmden het huis niet. De panelen die ze voor 2100 euro kochten konden hun huis niet verwarmen. Ook vervangende panelen die leverancier Product Source na veel klagen eindelijk leverde deden het niet naar behoren. Kassa vroeg een Nederlandse producent van infraroodpanelen de apparaten van de familie Hodes te onderzoeken. Uit dat onderzoek blijkt dat de panelen 40 procent leveren van het vermogen dat ze zouden moeten leveren.
Uit nader onderzoek van Kassa blijkt dat de firma Product Source panelen verkocht heeft uit de failliete boedel van een slecht functionerende fabriek. Pogingen van de Belbus om de eigenaar van Product Source om de tafel te krijgen met de familie Hodes zijn op niets uitgelopen. De leverancier zegt 'meer voor de familie gedaan te hebben dan van een leverancier verwacht kan worden.' Daarmee heeft ook de Belbus dit vervelende probleem niet kunnen oplossen. Volgende week weer een poging!

7 opmerkingen:

 1. Lexin leugens leugens leugens

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De Lexin technologie werkt wel degelijk !! ThermiQ treft hier schuld !!! Thermiq is een goedkope kopie van Lexin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lexin gesloten wegens schending van intellectueel en industrieel eigendom, ThermIQ-leden komen rechtstreeks van Lexin en andere ESE-bedrijven gemaakt door andere leden van Lexin ook !!!

  Justice zal zijn werk doen !!!

  LD

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lexin failliet, ESE = Lexin = ESE Leugens Leugens.
  Justine zal zijn werk doen !!

  LD

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ESE uit Zevenbergen heeft ons een mooi aanbod gedaan. Is ESE uit Zevenbergen dezelfde firma als hierboven beschreven?

   Verwijderen
 5. Ja helemaal waar, met ondersteunend bewijs (geldig voor ESE en ThermIQ) !!!!!

  LD

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.