Ads Top

Energiebesparen en duurzame gebouwen: een haalbare ambitie

Op 26 september is er een bijeenkomst voor bestuurders en beleidsmedewerkers, directies van basisscholen en gebouwbeheerders van schoolgebouwen. Tijdens de bijeenkomst, die georganiseerd is door de provincie Gelderland, komen alle aspecten aan bod die nodig zijn om een gebouw energiezuinig te maken.
Gebouw met ramen, bron provincie GelderlandWatts Next, onder die noemer wil de provincie in samenspraak met vele anderen schoolgebouwen en gemeentelijke gebouwen zoals sportverenigingen energiezuiniger maken. Dat is goed voor de portemonnee en goed voor de toekomst! Watts Next laat zien dat energiezuinige gebouwen nu en in de toekomst kunnen bijdragen aan een lagere energierekening, minder CO2-uitstoot en, niet onbelangrijk, de gezondheid van de gebruikers.
De bijeenkomst bestaat uit werkateliers, lezingen en presentaties van onderzoek en een energiemarkt waar voorbeeldprojecten en partners zich presenteren. Annemieke Traag, gedeputeerde van de Provincie Gelderland, zal de bijeenkomst openen. Meer informatie of aanmelden? Zie de link aan de rechterzijde (zie Links).


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.