Ads Top

Technologiepartner Energy21 neemt softwareleveranciers Ecedo en Jules over

Energy21 breidt haar productportfolio voor de energiemarkt uit met de overnames van softwareleveranciers Ecedo en Jules. Met deze acquisities versterkt Energy21 haar positie als technologiepartner voor Europese energiebedrijven en afnemers.

De overnames van Ecedo en Jules door Energy21 resulteren in een uitbreiding van de dienstverlening voor energieleveranciers.

Ecedo levert al ruim tien jaar software-oplossingen aan energieleveranciers voor traditionele en dynamische contracten. Ecedo is afgelopen jaren sterk gegroeid en ondersteunt haar ruim 15 klanten met het beheren, registreren en factureren van circa 1 miljoen energiegebruikers. De introductie van flexibele contracten en Electric Vehicle (EV)-laden, als ook nieuwe reguleringen zoals het energieplafond, hebben geleid tot een toegenomen vraag naar Ecedo’s cloud-based software services.

Met Jules wordt een softwareservice aan de groep toegevoegd, waarmee energieleveranciers complexe producten kunnen aanbieden aan grote energiegebruikers. Jules, dat gevestigd is in Nederland en in het Verenigd Koninkrijk, levert onder andere een energie-inkoopplatform. Met dit platform worden grote self-service afnemers in staat gesteld om zelfstandig hun gas- en elektriciteit posities te managen. De energieleveranciers kunnen met deze software oplossing vele klanten op een schaalbare en kostenefficiënte manier bedienen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.