Ads Top

Op naar een nationale doelstelling: meer energie besparen met LED-verlichting

Een delegatie van Fedet | NLA heeft de petitie met LED kan het aan de Tweede Kamercommissie van Binnenlandse Zaken overhandigd. Peter de Groot (VVD), Derk Boswijk (CDA), Joris Thijssen (PvdA/Groen Links) en voorzitter van de vaste Kamercommissie BZK Kiki Hagen (D66) namen de petitie in ontvangst. Het doel van deze petitie is het onder de aandacht brengen van de rol van LED-verlichting om energie te besparen.
 
Fedet | NLA levert een bijdrage aan de energietransitie door de boodschap Met LED kan het breed te verkondigen. Op die manier heeft én neemt het branche-brede initiatief de verantwoordelijkheid om impact te maken. Energie besparen met behulp van LED-verlichting is een relatief eenvoudige oplossing die een aanzienlijke bijdrage levert aan de klimaatambities van (politiek) Nederland.

De petitie omvat een aantal praktijkvoorbeelden van energiebesparende verduurzamingsprojecten bij vooraanstaande bedrijven zoals BOL.com, KNMI, Schiphol, EDGE Amsterdam West en Nedcargo. Ook een peiling onder werkend Nederland en de gewenste actieve rol van de overheid omtrent verduurzaming zijn in de petitie opgenomen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.