Ads Top

Webinars over slimme energieoplossingen voor bedrijven

Het elektriciteitsnetwerk heeft op verschillende plekken in Noord-Holland zijn maximale capaciteit bereikt. De Taskforce Energie-infrastructuur Noord-Holland, een samenwerkingsverband tussen de provincie Noord-Holland, netbeheerders Liander en TenneT en gemeenten organiseert een nieuwe reeks webinars om bedrijven te informeren over de situatie in hun omgeving én hen te inspireren over nieuwe energie-oplossingen die mogelijk interessant zijn voor hun onderneming.

Op veel plekken in Noord-Holland kunnen nieuwe bedrijven die zich willen vestigen niet zomaar een elektriciteitsaansluiting krijgen. Dat geldt ook voor bestaande bedrijven die hun aansluiting willen uitbreiden. Dit komt doordat het net 'vol' zit. De taskforce zet alles op alles om zo snel mogelijk het elektriciteitsnetwerk uit te breiden. Maar netuitbreiding alleen is niet voldoende om de wachttijden te beperken. Daarom zoeken we in de tussentijd naar slimme oplossingen om het elektriciteitsnet efficiënter te gebruiken.

In de komende periode staan er drie webinars gepland die gericht zijn op situatie in het Noordzeekanaalgebied, in de omgeving Westwoud en Wijdewormer. Ondernemers  en andere geïnteresseerden in deze gebieden zijn van harte welkom om bij een webinar aan te sluiten. Aanmelden kan eenvoudig via onderstaande links.
Omgeving Noordzeekanaalgebied: 12 september 2023 (19.30-21.00 uur)
Omgeving Westwoud: 26 september 2023 (19.30-21.00 uur)
Omgeving Wijdewormer: 10 oktober 2023 (19.30-21.00 uur)

De webinars vinden plaats via Microsoft Teams. Het is niet noodzakelijk om het programma te installeren om het webinar te volgen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.