Ads Top

Sharp introduceert volledig zwarte 420W M10 zonnepaneel

Sharp heeft de nieuwste toevoeging aan zijn half-cut cell portfolio onthuld, de geheel zwarte NU-JC420B, een 420W n-Type TOPCon monokristallijn silicium fotovoltaïsch paneel. Het paneel heeft een zwarte backsheet en een zwarte frame, waardoor het ideaal is voor zowel lange als korte frameklemming. Het paneel is speciaal ontworpen voor residentiële, kleinschalige commerciële en industriële dak installaties.  

De NU-JC420B heeft een efficiëntie van 21,51%. Daarnaast garandeert de lage temperatuurcoëfficiënt van -0.300%/°C verbeterde prestaties bij hoge omgevingstemperaturen, wat vanwege de klimaatopwarming steeds belangrijker wordt.   
De nieuwe module is gebouwd met M10 wafer (182 mm) halve cellen.  Bovendien maakt het nieuwe paneel gebruik van de 16-busbartechnologie met ronde linten waardoor elke cel nog meer vermogen krijgt en minder gevoelig is voor microscheurtjes, hetgeen resulteert in verbeterde modulebetrouwbaarheid.  

Net als alle Sharp halve-cel-modules, is de NU-JC420B uitgerust met drie kleine aansluitdozen, elk uitgerust met een bypass-diode. Deze ontwerpkeuze vermindert de warmteoverdracht naar de cellen erboven, wat de levensduur van het paneel en de algehele systeemprestaties ten goede komt.
 
Het paneel wordt geleverd met de authentieke MC4-connector, waardoor het compatibel is met standaard optimizers, omvormers en montagesystemen. 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.