Ads Top

Nieuwe CEO en COO voor Stedin Groep


De raad van commissarissen (RvC) heeft Koen Bogers tot nieuwe CEO en Trudy Onland tot nieuwe COO benoemd van Stedin Groep. Dat heeft de RvC bekendgemaakt.

Koen Bogers (51) volgt daarmee Marc van der Linden op die per 1 juni 2021 zijn functie neerlegt. Trudy Onland (46) volgt Judith Koole op die eind vorig jaar aankondigde terug te treden als COO. Koen Bogers treedt op 1 mei 2021 toe tot de raad van bestuur en Trudy Onland op 1 juni 2021.

Koen Bogers was tot voor kort werkzaam als managing director bij Babcock & Wilcox in Denemarken. Deze functie bekleedt hij sinds 2018. Daarvoor was hij ruim 20 jaar werkzaam bij Siemens, waar hij diverse leidinggevende functies vervulde op het gebied van energie, de energietransitie, industrie en infrastructuur.

Trudy Onland begon haar carrière bij KPMG. Zij werkte de afgelopen 12 jaar bij de Nederlandse Spoorwegen (NS). Daar vervulde zij diverse functies, zo was zij verantwoordelijk voor de klantenservice en de laatste jaren vervulde zij de functie van directeur Onderhoud voor de vloot van NS.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.