Ads Top

Nieuw regiokantoor in Amsterdam voor Alliander

Alliander heeft onlangs een bouwteamovereenkomst gesloten met ontwikkelende bouwer Dura Vermeer voor de bouw van een nieuw regiokantoor in Amsterdam.

In het havengebied Sloterdijk III wordt eind dit jaar gestart met de bouw van het nieuwe regiokantoor dat onder andere wordt betrokken door netbeheerder Liander. De locatie biedt straks ruimte aan kantoren, opleidingsfaciliteiten, werkplaatsen, magazijnen en testruimten. Het nieuwe regiokantoor krijgt de naam ‘Westpoort’.

Met de ontwikkeling van Westpoort komt er na ruim 100 jaar een einde aan de huidige locatie aan de Spaklerweg in Amsterdam.

Netbeheerder Liander wordt de grootste gebruiker van de nieuwe locatie. Maar ook technisch specialist Qirion en meetbedrijf Kenter krijgen daar straks een plek. Naast kantoren komen er ook diverse werkplaatsen, opslag- en testruimten en biedt de locatie onderdak aan de bedrijfsschool. Naar verwachting wordt eind dit jaar gestart met de bouw van het nieuwe regiokantoor. In de loop van 2023 wordt de nieuwe locatie in gebruik genomen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.