Ads Top

80.000 basisschoolleerlingen wegwijs in het energielandschap

Op vrijdag 22 juni heeft Enpuls (onderdeel van Enexis Groep) in een feestelijke setting het 80.000ste  lespakket Evonturiers uitgereikt aan een aantal leerlingen van de basisschool De Vlieger in Zwolle.

De uitreiking vond plaats in het duurzame Enexis Huis Zwolle en mede initiatiefnemer Missing Chapter Foundation en onlangs aangesloten partner Aldi waren hierbij aanwezig. Met behulp van het gratis lespakket Evonturiers kunnen kinderen op een laagdrempelige, interactieve en speelse manier kennismaken met de energie van nu en in de toekomst. Op jonge leeftijd leren ze manieren om de CO2-uitstoot te verminderen.

Het lespakket is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Enpuls, Missing Chapter Foundation en Young Crowds. Enpuls ondersteunt initiatieven die de energietransitie versnellen en de Missing Chapter Foundation streeft naar een duurzame wereld met kinderen als raadgevers. Sinds kort is ook Aldi partner van het educatieve lesprogramma omdat ze gezinnen in Nederland graag aansporen om op een positieve manier aan de slag te gaan met energieverbruik.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.