Ads Top

Zonnepanelen-actie in Alkmaar blijkt groot succes

Onlangs zijn alle huiseigenaren in Alkmaar aangeschreven door de gemeente om mee te doen aan een gezamenlijk zonnepanelen actie. Dit heeft tot veel aanmeldingen geleid voor de informatie bijeenkomsten. Meer dan 1000 mensen zijn naar de informatieavonden geweest en meer dan 1400 inwoners hebben een vrijblijvend huisbezoek aangevraagd.

Inmiddels zijn er vier informatieavonden gehouden. De laatste informatieavond was afgelopen donderdag 15 maart in Het Nieuwe Warenhuis op Overstad waar wethouder Jan Nagengast (CDA) de avond opende: ’We zijn als gemeente erg blij met de goede opkomst en belangstelling. Dit laat zien dat Alkmaarders graag willen verduurzamen. Door een grote groepsaankoop te realiseren kan er gunstig worden ingekocht en profiteert een grote groep. Ook zijn de installateurs die de opdrachten uitvoeren lokalen bedrijven.’

Inwoners van Alkmaar kunnen nog steeds deelnemen aan deze groepsaankoop.  Bij het Duurzaam Bouwloket kunnen inwoners meer informatie vinden over deze actie en andere tips en adviezen om hun bestaande woning te verduuzamen. Meer informatie over de actie vindt u op de website https://duurzaambouwloket.nl/actiealkmaar Via deze website kunt u zich ook inschrijven voor deelname aan de collectieve inkoop van zonnepanelen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.