Ads Top

Sharp breidt assortiment high performancebackcontact-modules uit

Sharp heeft naar eigen zeggen een zeer efficiënte 48-cels PV-module op de markt gebracht, de NQ-R258H. Dit is de efficiëntste module in dit formaat die in Europa op de markt verkrijgbaar is. De NQ-R258H is een toevoeging aan de NQ-R-productlijn zonnepanelen voor residentieel en zakelijk gebruik.

Dankzij de hoge efficiëntie van 20 procent, genereert de monokristallijne fotovoltaïsche PV-module een maximaal vermogen op een minimale ruimte op het dak. De 48-cels module genereert hetzelfde vermogen als een conventionele 60-cels module.

De NQ-R258H is voorzien van een elegant design met matzwarte afwerking. De reflectie is minimaal doordat de elektrische contactdraden aan de onderkant van het paneel zijn gemonteerd. De module is daarnaast voorzien van anti-reflecterend glas, zodat de panelen nog minder opvallen.

De modellen uit de NQ-R-lijn zijn geschikt voor residentieel gebruik, inclusief huizen met dakkapellen. De modules zijn compact vormgegeven, licht in gewicht en eenvoudig te bedienen. Daarnaast beschikken ze over een optie voor korte en lange zijklemming.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.