Ads Top

Alleen nog toegang tot hoogspanningslocaties na volgen poortinstructie

Liander en Liandon hebben veiligheid naar eigen zeggen hoog in het vaandel staan. Ook voor mensen die onze onderstations, bouwplaatsen en gebieden met hoogspanningslijnen bezoeken. Om op deze locaties zo veilig mogelijk te werken verplicht men bezoekers om vooraf aan hun bezoek een poortinstructie te volgen.

Een poortinstructie is een e-learning. Deze bestaat uit een instructiefilm waarin de regels voor het veilig werken op onze hoogspanningslocaties worden toegelicht. De e-learning sluit af met een aantal toetsvragen. Het volgen van deze poortinstructie draagt eraan bij dat bezoekers van onze hoogspanningslocaties de veiligheidsregels goed kennen en zich bewust zijn van de veiligheidsrisico’s. 

Om veiligheidsbewuste bezoekers op onze hoogspanningslocaties te laten werken verplichten wij ze om een certificaat te laten zien bij aankomst op het terrein. Dit certificaat ontvangen zij wanneer ze de poortinstructie met goed gevolg hebben afgelegd. Het certificaat is één jaar geldig en voorzien van een bewijs. Dit bewijs kan worden uitgeknipt en in het veiligheidspaspoort worden geplakt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.