Ads Top

Volta Limburg breidt haar activiteiten uit naar België

Sinds kort bedient Volta Limburg, servicebedrijf van Essent, onder de naam Volta Energycare de Belgische markt op het gebied van zonnepanelen. Volta Energycare levert, installeert en onderhoudt zonnepanelen op de particuliere en zakelijke markt. De groeistrategie past goed bij de ambitie van Volta Limburg om haar activiteiten verder uit te breiden.

Volta Limburg opereert op het gebied van zonne-energie onder de naam Volta Solar. Volta Solar is centre of expertise voor Essent en haar servicepartners op dit vlak.Volta Energycare zal als onderdeel van Volta Limburg de expertise op het gebied van zonnepanelen aanbieden op de Belgische markt. Met een netwerk van lokale installatiepartners en haar gespecialiseerdere adviseurs leveret, installeert en onderhoudt zij hoogwaardige zonne-installaties.

Op de Belgische markt wordt samengewerkt met essent.be. “Het past in onze visie om steeds ruimere energiediensten aan te bieden en de sleutels tot energieproductie bij de klant te leggen”, zegt Pierre Pignolet, Managing Director van essent.be.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.