Ads Top

‘Even opladen’ bij Eden Hotels met groene stroom en laadpunten Nuon

Voortaan kunnen gasten van Eden Hotels op tien locaties in Nederland hun elektrische auto volladen met windstroom van Nuon. Op de vestigingen van de hotelketen in Amsterdam, Groningen, Eindhoven, Leeuwarden, Enschede, Emmen en Berg en Dal worden in totaal 36 laadpunten geïnstalleerd. Vanaf 2019 zullen alle Eden Hotels vestigingen bovendien groene stroom krijgen van Nuon.

Uiterlijk half augustus van dit jaar zullen alle laadpunten geïnstalleerd zijn. Eind 2017 werden de eerste vier laadpunten bij de Holiday Inn-vestiging in Eindhoven al geplaatst, en ook het Service Centre van Eden Hotels in Amsterdam is klaar voor elektrische auto’s: daar zijn de laadpunten eind januari geplaatst. Nuon zal bovendien het onderhoud en de service van deze nieuwe laadpunten op zich nemen.

Met de samenwerking met Eden Hotels breidt Nuon haar E-mobility activiteiten in de Nederlandse dienstverleningssector verder uit. Zo ging het bedrijf onlangs ook een samenwerking met SIXT aan, waar Nuon laadpunten heeft geplaatst bij vestigingen van het autoverhuurbedrijf in Amsterdam, Hoofddorp en Schiphol.

Nuon heeft ruim 7.000 laadpunten door heel Nederland in beheer en is marktleider op het gebied van publiek laden. In 2020 moet dat aantal verdubbeld zijn: Nuon wil het mogelijk maken om binnen één generatie zonder fossiele brandstoffen te kunnen leven, thuis, op het werk én onderweg. Al sinds 2009 investeren Nuon en moederbedrijf Vattenfall daarom fors in laadoplossingen voor elektrische auto’s.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.