Ads Top

Greenchoice neemt marktleider zonnestroom KiesZon over

Greenchoice neemt de Nederlandse marktleider KiesZon over van de oprichters. Hiermee zet Greenchoice een belangrijke stap in de ontwikkeling van haar ambities op het vlak van zonne-energie. KiesZon, waar Greenchoice al geruime tijd medeaandeelhouder van was, bouwde de afgelopen jaren een grote zonnestroomportefeuille op in Nederland. KiesZon ontwikkelt – meestal op operational leasebasis - grote zakelijke zonprojecten op daken en ontzorgt klanten volledig op het gebied van zonnestroom.

Daarnaast levert KiesZon al jaren zonnestroominstallaties aan particulieren via verschillende kanalen zoals Vereniging Eigen Huis, Natuur & Milieu en de Consumentenbond. Greenchoice werkt al lang samen met KiesZon. Martin van Sleeuwen, CFO van Greenchoice: “De kans om KiesZon over te nemen past perfect in onze nieuwe strategie. Wij zetten vol in op duurzaam en dichtbij opgewekte energie. Zon is in onze ogen de belangrijkste manier om lokaal invulling te geven aan de energietransitie. Met de overname hebben we in één klap een ijzersterke verbindende én zichtbare positie in de zonnestroommarkt.

KiesZon, waar circa 35 mensen werken, blijft onder de bestaande naam vanuit Rosmalen (gemeente ’s-Hertogenbosch) werken. Het huidige management blijft betrokken bij het bedrijf.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.