Ads Top

Luminus rust hoofdzetel Bank Van Breda uit met 44 laadpalen

Bank Van Breda, de bank die zich richt tot ondernemers en vrije beroepen, deed een beroep op Luminus voor de installatie van 44 extra laadpalen aan haar hoofdzetel in Antwerpen. De bank breidt hiermee haar laadinfrastuur verder uit voor zowel bezoekers als eigen werknemers.

Om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de noden van bezoekers en werknemers met elektrische wagens, vroeg Bank Van Breda aan Luminus om 44 laadpalen te installeren in de ondergrondse parkeergarage van haar hoofdzetel in Antwerpen, naast de 24 laadpalen die er al stonden. De bank wil zo een voortrekkersrol spelen en de juiste faciliteiten voorzien voor de exponentiële groei van het aantal full elektrische wagens. ​

De installatie van de laadpalen past helemaal in de ambitie en het actieplan van Bank Van Breda om ​ haar ecologische voetafdruk terug te dringen. De bank meet hiervoor voor jaarlijks haar CO2-uitstoot en investeert in klimaat- en energievriendelijke initiatieven. 11 van de 29 lokale kantoren van de bank zijn al volledig fossielvrij en nieuwe firmawagens zijn nog uitsluitend stekkerwagens.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.