Ads Top

EcoFlow lanceert met RIVER 2 nieuwste serie instapmodellen van draagbare power stations

EcoFlow, specialist in schone energie-oplossingen, introduceert de RIVER 2-serie, een betaalbare serie van drie instapmodellen van draagbare power stations onder de 1kWh die de beste zijn in hun soort.

Deze serie is ontworpen met het oog op een ultralange batterijduur. Daarnaast kan de energiegenerator in slechts 48 minuten tot 80% worden opgeladen. De apparaten bieden in hun categorie de voordeligste stroomvoorziening en vormen een betrouwbare energiebron voor een mobiele levensstijl en noodstroomvoorziening thuis.
 
De drie modellen in de serie - RIVER 2, RIVER 2 Max en RIVER 2 Pro - zijn uitgerust met geavanceerde LFP-batterijen en wegen maximaal 7.8kg, waardoor draagbare stroomvoorziening gemakkelijker en veiliger is dan ooit.

De prijzen voor de apparaten uit de RIVER 2-serie beginnen bij slechts 299 euro en hebben een levensduur die 6 keer langer is dan het industriegemiddelde. De RIVER 2-serie biedt dus een nieuw niveau van waarde op lange termijn in de markt voor draagbare energie en garandeert de breedst mogelijke toegang tot de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van schone energie.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.