Ads Top

Essent neemt klimaatinstallateur Mampaey over

Essent neemt klimaatinstallateur Mampaey over. De overname van het bedrijf past bij de ambities van Essent om haar dekking en competenties te vergroten in de Randstad.

Mampaey is een onafhankelijke klimaatinstallateur die technische installaties realiseert en onderhoudt voor zowel de renovatie- en vervangingsmarkt als de onderhoudsmarkt en is in 1940 opgericht. Mampaey is gevestigd in Dordrecht en Haarlem.

Met deze overname verstevigt Essent haar positie in de Randstad. Essent wil daarnaast haar product- en dienstaanbod en capaciteiten landelijk verder uitbreiden, met name op het gebied van installatie, elektrificatie en duurzaamheid, om zo door heel Nederland klanten van een totaaloplossing voor energie te kunnen voorzien en een stap verder te helpen in de energietransitie.

Essent brengt Mampaey onder in haar netwerk van servicepartners die huizen energiezuiniger en duurzamer moeten maken door bijvoorbeeld isolatie, zonnepanelen of warmtepompen aan te leggen. Ook merken als Energiewacht, EnergieWonen, Kemkens, Klimaatroute en Nederland Isoleert zijn hier onderdeel van.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.