Ads Top

Bolt en Wallbox kondigen partnerschap aan om EV-adoptie in Nederland te versnellen

Bolt, een wereldwijde mobiliteitsapp voor on-demand transport, en Wallbox, aanbieder van laders voor elektrische voertuigen (“EV’s”) en energiemanagementsystemen, maken hun partnerschap bekend.

Vanaf dit moment kunnen Bolt-chauffeurs in Nederland exclusief een EV-lader voor thuis aanschaffen en laten installeren met korting. De samenwerking is onderdeel van de missies van beide bedrijven om de adoptie van duurzaam transport te accelereren.

Inmiddels is Bolt actief in 500+ steden wereldwijd waarbij miljoenen chauffeurs ruim 150 miljoen personen vervoeren. Het doel is om zo veel mogelijk van deze chauffeurs te laten kiezen voor een EV, startend in Nederland. Waar het gebrek aan laadmogelijkheden nog altijd een grote reden is die hen weerhoudt van de aanschaf, zo blijkt uit de ANWB Elektrisch Rijden Monitor 2022, biedt het partnerschap met Wallbox een oplossing. Daarbij komt dat het overgrote deel van het laden thuis plaatsvindt en goedkoper is dan op publieke locaties.

Bolt-chauffeurs krijgen door de samenwerking de mogelijkheid om met een exclusieve korting de populaire Pulsar Max thuislader van het merk aan te schaffen, inclusief installatie, via de Wallbox website of de Bolt app. Op deze wijze wordt duurzaam vervoer in Nederland gestimuleerd.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.