Ads Top

Met deze draagbare energiecentrale heb je overal stroom

BaseCharge 600 van BioLite is een draagbare energiecentrale die ervoor zorgt dat je altijd betrouwbare stroom bij de hand hebt. Hij zorgt voor volop power, voor al je gadgets, laptops, telefoons, lampen, routers en gereedschap. Waar je ook bent. Ideaal als je met familie of vrienden op een off-grid locatie zit. Zeker ook ideaal als back-up als thuis de stroom uitvalt.

De powerbank met zeer hoge capaciteit voldoet volgens de fabrikant aan de hoogste standaard. Hij is helemaal klaar om je apparaten off-grid te voorzien van energie en geschikt voor 3-polige apparaten met een Europese stekker. De Biolite Base Charge 600 levert 622 wattuur flexibele energie voor apparaten en gereedschap als je geen directe toegang hebt tot het elektriciteitsnet.

Voldoende om 48 keer je smartphone op te laden, 9 keer je laptop of boormachine op te laden of 106 keer je action camera op te laden.

De BaseCharge laad je op via het net, via zonne-energie of via je auto. Het Easy Read Smart LCD Dashboard geeft realtime feedback over de BaseCharge. Het interne 12 Checkpoint Safety System bewaakt het apparaat voortdurend, zodat je vol vertrouwen je apparaten van stroom kunt voorzien.

De BaseCharge 600 is uitgerust met een AC-omvormer van 600 watt, die tot 1.000 watt kan stijgen. Het grotere piekvermogen stelt je in staat om apparaten zoals elektrisch gereedschap te gebruiken die bij de eerste keer opstarten veel stroom nodig hebben. De stroomvoorziening komt uit een lithium-ionbatterij van 622 wattuur. In totaal heeft de BaseCharge 600 10 uitgangen.

Er is ook een grotere uitvoering, de BaseCharge 1500. Deze krachtcentrale is uitgerust met een wisselstroomomvormer van 1.200 watt die kan stijgen tot een indrukwekkende 2.400 watt. Dit betekent dat je een magnetron of airfryer kunt meenemen als je de wijde wereld intrekt. De BaseCharge 1500 heeft een grote lithium-ionbatterij van 1.521 wattuur en in totaal 12 uitgangen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.