Ads Top

PowerGo plaatst laadpalen voor Basic-Fit in Nederland en België

PowerGo en Basic-Fit zijn een samenwerking aangegaan voor het realiseren van laadoplossingen bij de vestigingen van Basic-Fit. Het gaat hierbij om ongeveer 450 mogelijke locaties, verspreid over Nederland en België. PowerGo gaat normale en snelle laders plaatsen, waar bestuurders van elektrische auto’s kunnen opladen met 100% groene energie.

PowerGo is hiermee de preferred Charge Point Operator (CPO) van Basic-Fit in Nederland en België geworden. In België is de eerste locatie inmiddels voorzien van laadpunten bij Basic-Fit Brussels Jette. Later dit jaar wordt deze locatie aangevuld met snelladers. In Nederland is PowerGo gestart met de realisatie van laadpunten bij Basic-Fit Toolenburg in Hoofddorp, waar verschillende snelladers worden geplaatst. Hier wacht PowerGo op een verzwaring van de netaansluiting, voordat het laadplein in gebruik kan worden genomen.

PowerGo is de dochteronderneming van PowerField, een Nederlandse ontwikkelaar van zonneparken. De laadpunten van PowerGo worden voorzien van 100% duurzame zonne-energie, afkomstig van Nederlandse bodem.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.