Ads Top

De Bazaar introduceert elf nieuwe duolaadpalen voor elektrische auto's

Sinds kort kunnen bezoekers van De Bazaar Beverwijk hun elektrische auto's opladen bij 11 nieuwe duo laadpalen op P0. De laadpalen hebben een laadvermogen van 22 kW en bieden in totaal 22 laadpunten. Dit is een belangrijke stap voor De Bazaar, dat hiermee een belangrijke bijdrage levert aan het verduurzamen van mobiliteit.

De nieuwe laadpalen maken deel uit van een groter plan van De Bazaar om te investeren in duurzaamheid en groene energie. De OSTRA laadpalen geven een mooi en uniform beeld en voldoen aan alle heden ten dagen gestelde technische en functionele eisen. De palen zijn bovendien eenvoudig in gebruik en zorgen voor een snelle en veilige lading van elektrische auto's.

Ook de zeven duo laadpalen op P4 zijn vernieuwd en samen met de twee laadpunten op P6 heeft De Bazaar nu in totaal 38 laadpunten. Samen met haar bijna 3.000 zonnepanelen en bijna 90% recyclebare afvalstromen maakt deze nieuwe investering De Bazaar tot een van de grootste en meest duurzame special retail gebieden van Nederland.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.