Ads Top

HeatTransformers stelt voormalig Coolblue-er Remco de Jong aan als COO

Remco de Jong (35) begint per direct als Chief Operational Officer bij HeatTransformers, leverancier in warmtepompen. Na een carrière van tien jaar bij Coolblue stapt hij als medeondernemer in. In zijn nieuwe rol komt Remco HeatTransformers versterken om Europa nóg sneller gasvrijer te maken. Hiervoor richt hij zich op het versnellen van de groei en de buitenlandse expansie.
 
In de afgelopen tien jaar bij Coolblue bouwde De Jomng met zijn teams aan de meest klantvriendelijke bezorg- en installatieservice. Hij startte met een idee, twee teamleden, drie laptops en veel support. In minder dan acht jaar bouwde hij dit uit tot een organisatie met een record NPS, waar 1.750 mensen, op 33 locaties in drie landen werkten.

Voor zijn overstap naar HeatTransformers noemt Remco meerdere redenen: een nieuwe uitdaging, een bijdrage aan de energietransitie en medeondernemerschap. Hij stapt bij het warmtepompplatform in als ondernemend directielid.

HeatTransformers is in 2018 opgericht in Nederland om Europa gasvrij te maken. HeatTransformers heeft duizenden warmtepompen geïnstalleerd. Het is het eerste digitale bedrijf dat zich volledig richt op de verkoop, advisering, installatie en service met betrekking tot warmtepompen. Het bedrijf heeft een tweezijdig, digitaal platform ontwikkeld dat het volledige consumentenproces van interesse tot installatie faciliteert.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.