Ads Top

Laadstations aanbieder naar Benelux

Zaptec, de Noorse aanbieder van laadstations voor elektrische auto's, heeft sinds 1 januari van dit jaar een Benelux-kantoor geopend in Amsterdam. Managing Director Benelux Joris Laponder trad op 1 oktober 2022 in dienst bij Zaptec en begon direct met het opzetten van het Benelux-team.

Zaptec biedt naar eigen zeggen twee future proof kwaliteitsoplossingen; de Zaptec Pro en de Zaptec Go. De Zaptec Pro is een slim en efficiënt laadpunt voor parkeergarages- en plekken bij wooncoöperaties, VVE’s, bedrijven en nieuwbouw. Als slimste en meest flexibele laadpunt op de markt, biedt Zaptec Pro standaard 4G voor snelle installatie, ISO15118 met oa Plug & Charge en Vehicle2Grid voorbereiding. Onderscheidende technologie voor loadbalancing en opschaling van het aantal gekoppelde laders is een belangrijk voordeel dat de Zaptec Pro biedt, om maximaal de bestaande netwerkcapaciteit te benutten.

De Zaptec Go is de kleinste thuislader op de markt, met een prijswinnend design. Gemakkelijk te installeren, met ook 4G verbinding zonder extra kosten en door een open API eenvoudig met andere diensten te verbinden.

Momenteel worden de Zaptec Pro en Zaptec Go aangeboden via Eleqtron (eleqtron.nl) in Nederland en Pluginvest (pluginvest.eu), Wattify (wattify.be) en Go Blue (go-blue.be) in België.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.