Ads Top

Green Dragons’ Den bij TU Delft

Donderdag 19 januari 2023 organiseerde de TU Delft de Green Dragons’ Den, gebaseerd op het televisieprogramma, maar dan gericht op duurzame innovaties. Tijdens de Green Dragons’ Den kregen bedrijven de kans om hun idee te pitchen aan een jury. Met een aantal bedrijven worden verdere verkennende gesprekken gevoerd.

Aanleiding voor de Green Dragons’ Den is de grote interesse van bedrijven om de TU Delft te helpen in de transitie naar een duurzame campus. De komende jaren wordt toegewerkt naar een CO2-neutrale, circulaire en klimaatadaptieve campus, met aandacht voor verbetering van biodiversiteit en leefkwaliteit.

Twaalf bedrijven met een product of dienst pitchten hun idee aan de jury, bestaande uit Marien van der Meer (Executive board), Jaco van Noppen (Director Campus Real Estate & Facility Management), Andy van den Dobbelsteen (Sustainability Coördinator), Mees Walhof (Manager Procurement) en Puck Wijnia (Chair of GreenTU). Na afloop van de pitch was er ruimte voor verdiepende vragen. Een van de ondernemers is Jelle Vijfhuize.

Met een aantal van de bedrijven worden verdere gesprekken gevoerd voor een concretere uitwerking. Mogelijke vervolgstappen met hen worden dus hierna gezet.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.