Ads Top

50five en NXT Mobility gaan samen bouwen aan een landelijk (ultra-) snellaadnetwerk

50five Group en NXT Mobility hebben een overeenkomst getekend om samen te gaan bouwen aan een landelijk dekkend (ultra-) snellaadnetwerk. De bedrijven streven ernaar om in 2030 150 tot 200 snellaadlocaties aan hun gezamenlijke netwerk te hebben toegevoegd. De focus ligt op het realiseren van snellaadlocaties in netcongestiegebieden en het leveren van laaddiensten aan zowel personen- als vrachtverkeer.
 
Door de samenwerking zullen 50five en NXT Mobility optimaal van elkaars krachten profiteren. 50five is één van de grootste aanbieders op het gebied van laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen in België, Nederland, Luxemburg en het Verenigd Koninkrijk. NXT Mobility heeft al ruime ervaring opgedaan met het exploiteren van (ultra-) snellaadfaciliteiten met een vermogen tot 320 kW.

In kwartaal 1 van 2023 worden de eerste locaties operationeel. De beoogde uitstraling van het netwerk ligt in lijn met de bestaande NXT Charge identiteit aangevuld met de kenmerkende groene accenten van de 50five huisstijl.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.