Ads Top

Immobel en Whitewood tekenen 12-jarige huurovereenkomst met Total voor eerste CO2 neutraal kantoorgebouw van Brussel

Immobel en Whitewood tekenden onlangs een 12-jarige huurovereenkomst met Total voor Multi, haar nieuwe Belgische hoofdzetel in het centrum van de hoofdstad. Vanaf eind 2022 zullen 900 werknemers van Total het eerste CO2-neutrale kantoorgebouw van Brussel in gebruik kunnen nemen. In 2019 tekenden de ontwikkelaars al met bpost een huurovereenkomst voor 15 jaar. Total en bpost zullen beide ongeveer 17.000 m² huren.

Total zal de bovenste verdiepingen van het gebouw huren. Het bedrijf krijgt zijn eigen ingang, en een shop op de begane grond. Ook zal het privé-toegang hebben tot een deel van de tuinen op de 3e verdieping. De partners zullen ook een overeenkomst afsluiten met Total voor de voorziening van groene energie voor het gebouw.

Naast de CO2 neutraliteit zet Multi sterk in op het gebied van circulariteit. Ongeveer 89% van de bestaande materialen wordt hergebruikt. Bovendien is meer dan 2 % hiervan afkomstig van urban mining, d.w.z. van andere locaties in België. Dit is het hoogste percentage ooit bereikt in het kader van een duurzame herontwikkeling.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.