Ads Top

DATS 24 wordt leverancier van aardgas en 100 % groene, Belgische stroom

Sinds kort begeeft DATS 24, de duurzame brandstofleverancier van Colruyt Group, zich op de energiemarkt voor particulieren. Colruyt Group voorziet al jaren in haar eigen energieverbruik met groene stroom. En via Eoly levert de groep diezelfde stroom ook aan enkele grote bedrijven.

DATS 24 is nu klaar voor een volgende belangrijke stap: de levering van aardgas en 100 % groene, Belgische stroom aan particuliere klanten en gezinnen in Vlaanderen en Wallonië.

De voorbije maanden lanceerde DATS 24 dit aanbod al naar medewerkers van Colruyt Group. Meer dan 1.500 van hen tekende in en werd energieklant. Op die manier werden alle processen geoptimaliseerd.

Colruyt Group heeft de voorbije jaren naar eigen zeggen grote sprongen gemaakt als groene energieproducent. Denk maar aan de energie die de groep produceert via windturbines in Halle en omgeving en via de windparken in de Noordzee. Samen met de zonne-installaties op distributiecentra en winkels leverde dit zo'n 270 % van het jaarlijks energieverbruik van de retailer in 2019.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.