Ads Top

Oud-werknemers Global Marketing Bridge reageren bij Radar

Er stond een motor van 20.000 euro op de werkvloer alsof het een vaas met bloemen was, gewoon ter decoratie. En de leidinggevenden liepen rond met stapels cash in hun handen, als je een deal sloot kreeg je gewoon cash op je bureau'.

Het is één van de vele verhalen die oud-medewerkers van Global Marketing Bridge (GMB) aan Radar vertelden. GMB is het moederbedrijf van heel veel irritante energiebemiddelaars die mensen dagelijks telefonisch lastigvallen en waar rapper Boef promotie voor doet op zijn Instagram.

De Radar-inbox stroomde vol na eerdere uitzendingen over Global Marketing Bridge. Van klachten van consumenten tot mensen die in hetzelfde pand als de telecombellers werkten: 'Als ik vraag of ze in de lift een mondkapje willen dragen krijg ik ziektes naar mijn hoofd geslingerd en ze roken en blowen op de werkvloer'.

Opvallend genoeg werd Radar ook door heel veel oud-medewerkers benaderd die een slecht geweten hadden gekregen na het werken voor de telecomclub: 'Het energiegebruik van de klant wordt bewust lager gepresenteerd om de tarieven aantrekkelijk te maken'. Of: 'We belden zeven keer op een dag tot de klant helemaal gek werd.'

Kijk maandag 5 april naar Radar, om 20.30 naar NPO 1

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.