Ads Top

Tim Meyerjürgens benoemd als COO in Raad van Bestuur TenneT

De Raad van Commissarissen heeft Tim Meyerjürgens (1975) voorgedragen als Chief Operations Officer (COO) in de Raad van Bestuur van TenneT Holding BV, naast Ben Voorhorst. Hij volgt hiermee Wilfried Breuer op, die TenneT per 1 april 2019 gaat verlaten voor een nieuwe rol bij Maschinenfabrik Reinhausen in Regensburg.

Omdat deze benoemingsprocedure enige tijd zal vergen en omwille van de bedrijfscontinuïteit heeft de Raad van Bestuur besloten om Meyerjürgens per 1 maart 2019 al te benoemen tot titulair directeur.

De Raad van Commissarissen en de Raad van Bestuur zijn verheugd dat er een interne opvolger is gevonden. Tim Meyerjürgens kan met 23 jaar ervaring in de energiesector bogen op brede technische ervaring en operationele expertise die hij heeft ingezet bij grote projecten, vooral in offshore. Behalve de gevraagde kwalificaties, was het een expliciete wens van de Raad van Commissarissen en de Raad van Bestuur om een bestuurder bij TenneT Holding B.V. te benoemen die in Duitsland woont en werkt. De komende periode zullen Tim Meyerjürgens en Wilfried Breuer nauw samenwerken voor een zorgvuldige overdracht.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.