Ads Top

Werkzaamheden op NAM-locatie Tjuchem

Op de NAM-locatie Tjuchem aan de Oosterzandenweg tussen Siddeburen en Tjuchem (gemeente Slochteren) wordt in de maanden augustus tot en met november groot onderhoud uitgevoerd. In juli worden op en bij de locatie voorbereidende werkzaamheden voor dit onderhoud uitgevoerd.

De locatie Tjuchem wordt begin augustus volledig stilgelegd om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren. Er wordt in de onderhoudsperiode op deze locatie geen aardgas geproduceerd.
Nadat de locatie uit bedrijf is genomen wordt deze drukvrij gemaakt via de fakkel. Als de locatie eenmaal drukvrij is wordt deze geïnspecteerd en worden de werkzaamheden aan de installaties verricht.

Het werk dat uitgevoerd gaat worden betreft groot onderhoud, een zogeheten ‘turn-around’. Er staan verschillende werkzaamheden gepland: het aanpassen en vervangen van onderdelen van installaties, leidingen en elektronische systemen en het vervangen van de compressor. Nadat het onderhoud is afgerond wordt de locatie eind november weer in bedrijf genomen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.