Ads Top

Meer elektrische vrachtwagens dankzij Green Deal 010

Vorig jaar maakte de gemeente Rotterdam kennis met BREYTNER: het eerste core business Zero Emission Transportbedrijf van Europa. Toen bestond het bedrijfsplan alleen nog op papier. Nu, een jaar later, heeft het ook vorm gekregen: met twee 19 tons elektrische vrachtwagens start BREYTNER binnenkort met de bevoorrading van twee grote Nederlandse retailers. BREYTNER was al langer nauw betrokken bij Green Deal Dus dat dit vooruitstrevende bedrijf nu toetreedt als partner, is eigenlijk een logische stap.

Steeds meer steden sluiten de binnenstad af voor conventionele logistiek. Met de inzet van van elektrische vrachtwagens is de toegang tot binnensteden voor de toekomst gegarandeerd. Ook in de Rotterdamse milieuzone. Daarom is direct gezocht naar aanknopingspunten. Die vond men in de Rotterdamse Green Deal. Een initiatief dat ons streven naar Zero Emission Stadslogistiek deelt.

Het initiatief Green Deal 010 daagt ondernemers uit om een actieve bijdrage te leveren aan emissievrij logistiek in de binnenstad. Naast de koplopers zijn er meer dan 600 partijen die betrokken zijn bij de Green Deal in Rotterdam.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.