Ads Top

Samenwerking AkzoNobel en Siemens voor coating Duitse energiecentrale

AkzoNobel werkt samen met de internationale technologiegigant Siemens aan de levering van coatings en corrosiebescherming voor de uitbreiding van een grote energiecentrale in Düsseldorf.

Als leverancier van gecombineerde elektriciteits- en warmteproductiecentrales is Siemens verantwoordelijk voor de leveren van de techniek, inkoop en constructie voor het nieuwe Fortuna Block van de energiecentrale Lausward, die in 2016 in bedrijf wordt genomen. AkzoNobel levert duizenden liters hoogwaardige International® coatings voor de staalconstructies en pijpleidingen van de centrale.

De centrale gaat diverse records vestigen op het gebied van geleverd vermogen en efficiëntie en is onder meer de grootste enkelvoudige gecombineerde elektriciteits- en warmtecentrale met gasturbines met de grootste netto energieomzetting. De centrale heeft ook een glazen gevelpartij, ontworpen door het Duitse architectenbureau Kadawittfeldarchitektur, die de traditionele elektriciteitscentrale een modern en esthetisch aanzien geeft.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.